Niki

Apartma Niki Rogla se nahaja v objemu čudovitih gozdov v apartmajskem naselju Hudinja, ki je od smučarskega središča Rogla oddaljen 3 km. Apartma je namenjen bivanju 6 oseb. Sestavljajo ga predprostor, dnevni prostor z jedilnico ter kuhinjo, spalnica ter kopalnica. V kuhinji je kuhalna plošča, mikrovalovna pečica, pečica ter vsa ostala kuhinjska oprema. Posteljnina in brisače so v apartmaju. V apartmaju je tudi kaminska peč na drva oz brikete (nameščen detektor ogljikovega monoksida). Pred apartmajem je parkirišče.

Apartma je od smučišča Rogla oddaljen 1,5 km. Smučišče Rogla je eno pomembnejših zimskošportnih središč v Sloveniji. Leži v osrčju Pohorja na 1517 m.n.m. v občini Zreče, približno 15 km oddaljeno od Zreč. Spada med večja slovenska smučišča. Smučišče se razprostira na približno 100 hektarih, 11 vlečnic in 2 sedežnici vas pripelje do urejenih in različno zahtevnih prog. Kar 10 kilometrov urejenih prog pa je namenjenih tudi teku na smučeh. Če ste ljubitelj adrenalina, se boste zagotovo zabavali v Fun parku Rogla – poligonu za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašinžaga.

V termah Zreče, ki so od apartmaja oddalje cca 12 km vas pričakuje čar termalnih bazenov, Savna vas in wellness center. Ko brije zimski veter, se potopite v brbotajoče masažne bazenčke ali v prostornem notranjem bazenu pretegnite mišice s plavanjem, medtem ko malčki navdušeno skačejo čofotalniku. Savna vas je posebnica med savnami. Svojevrsten čar ji dajejo njena oblačila – pohorski les in kamen. Obiskovalce navdušuje njena savna na ganku (pohorski izraz za balkon) v značilnem pohorskem slogu s pogledom na zvezdno nebo skozi stekleno panoramsko streho. V prvem nadstropju najdete ogrete keramične počivalnike, nato pa se povzpnete še po strmih kmečkih stopnicah na umaknjen pohorski kozolec z lesenimi počivalniki in vonjem po slami.

CenikCena apartmaja je 60 EUR na nočitev. V ceno ni vštet strošek zaključnega čiščenja (20 EUR) ter turistična taksa.