Gaja

V idilični vasici Rečica ob Savinji se nahaja apartma Gaja. Apartma je samostojna počitniška hiška, v velikosti 50m2. V pritličju je kuhinja z vso gospodinjsko opremo, jedilnica, ki je hkrati del dnevnega prostora. V dnevnem prostoru je možnost ležišča. V pritličju se nahaja tudi kopalnica. V zgornji etaži je večja spalnica, v kateri sta dve zakonski postelji. V zgornjem nadstropju so še dodatni toaletni prostori. Apartma ima tudi idiličen lesen balkon.

Apartma Gaja je od nihalke Žekovec (smučišče Golte) odddaljen cca 6 km. Smučišče Golte ima 12 km smučarskih prog in 5 km tekaških prog. Zimska sezona traja od decembra do aprila. Najvišji vrh planote je Boskovec (1578m), zaradi privlačnih in lepo urejenih smučišč in krasnih razgledov je najbolj poznan Medvedjak (1573m).

Od Logarske doline, ki je ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi je apartma oddaljen cca 35 km. Kot del Solčavskega sta tu našla sožitje tradicija in narava. Turizem v dolini ponuja oddih v mirnem okolju krajinskega parka in številne aktivnosti pohodništva, kolesarjenja, jahanja, ribolova, adrenalinskih športov, fotolova...

CenikCena apartmaja je 50 EUR na nočitev. V ceno ni vštet strošek zaključnega čiščenja (20 EUR) ter turistična taksa.